nedelja, 29. maj 2011

If you wanna see me naked, all you have to do is ask.

Od danes naprej uradno in dokončno sovražim nedelje. Čeprav se je začele dobro je na koncu malo manjkalo pa nebi komu odtrgala glave. Od danes naprej: 1. Se očitno ne znam več niti z kolesom pravilno peljati. 2. Sem najbolj glasna in trmasta oseba kar jih pozna. 3. Se ne grem več teh pofukanih gasilskih, ker se mene enostavno ne bo dobesedno zajebavalo v glavo.

Teden nebi mogel biti boljši. V sredo smo se po pouku odvlekli do plaže na tekilo. In v četrtek smo šli z razrednikom na paintball. Soboto pa sva z Leo preživeli na Dunaju.


Ker mi je bil ta kombinezon 16x prevelik.


Ker slika dokazuje da se on vedno spravlja name.


Dan se je še poslabšal. Po nesreči sem zbrisala mapo z slikami v kateri je bilo milijone slik za bloge ter vse druge potrebne stvari. In sedaj grem lahko samo še spat.

ponedeljek, 9. maj 2011

Keep calm and fly to neverland.

Včeraj mi je enostavno zmanjkalo časa, da bi lahko napisala blog.

Nedeljo sem preživela v najboljši možni družbi z bratrančkoma Matejem in Nejcem. Mali je taka zgaga vendar hkrati največji cukerček. Od trenutka, ko je prišel k nam mi je težil če lahko peljeva Nelo na sprehod. In ker se mi nekako ni ljubilo sem zavlačevala z sprehodom dokler ni začelo pihati in deževati, vendar to ni bila ovira. Ker je bil mali samo v kratki majici zunaj pa je bilo mrzlo si je oblekel moj pulover ki mu je bil 6x prevelik in potem z njim tekal po dežju. Ko sva prišla z sprehoda je Matej ravno začel z gledanjem filma zato sva se mu pridružila. Na koncu smo vsi trije ležali v moji majhni postelji se gužvali in gledali Taxi.


Ko sem včeraj opazovala malega sem mu na nek način zavidala. Njegovo brez skrbnost in tisto svobodnost za katero vem, da je daleč od tega pa vendar. Radost in veselje, ki sta bila pristana. Tekal je po dežju in se ni zmenil za to, da bo premočen, da lahko zboli in ni se oziral na moje vpitje, češ naj stopi pod dežnik ker se bo prehladil. Pogrešam to otroško radost, dneve brez težav in skrbi.


Just another list of best things in life.
* Ponesreči slišati nekoga reči nekaj lepega o tebi.
* Zjutraj se zbuditi in ugotoviti, da imaš še nekaj ur spanja.
* Spoznati nove prijatelje in se družiti z starimi.
* Petje pod tušem.
* Sladke sanje.
* Kakav.
* Delati palačinke in muffine.
* Se držati za roke z nekom, ki ti je drag.
* Gledati sončni zahod.
* Spanje.
* Dolge vroče kopeli.
* Vedeti, da te nekdo pogreša.


Odločila sem se, da od danes naprej delam 365 KER blog. In sicer vsak dan bom objavila sliko in ob njej napisala ker...

1*

KER sem oboževala te bonbone.

nedelja, 8. maj 2011

Blow job only if your dick is covered with nutella.

Soboto sem, kot običajno prespal kajti prvotni načrti so splavali povodi in sem se zaradi tega nekako še ves dan kujala. In pogledala sem si predzadnji del 2 sezone Vampirskega dnevnika.


V zadnjih 2 tednih sem spoznala da so prevelike hlače in puloverji z kapucami moja najljubša oblačila. Zdi se mi kot, da se ko sem v njih lahko skrijem pred vsemi.


Sedela je na zunanji strani okenske police, tako, da so njene noge visele čez njo. Zrla je v daljavo in z očmi spremljala ptičke, ki so letali po nebu. Po licu ji je polzela topla slana solza vendar se ni ozirala nanjo. Bolečina, ki jo je čutila v prsih je počasi pojenjala in njene misli so se zbistrile dovolj, da je lahko normalno razmišljala. Želela si je skočiti in poleteti čeprav je vedela, da bi bile bolečine ob pristanku neznosne si je želela poskusiti. Čutiti veter, ki bi božal njeno telo, četudi samo za tistih nekaj sekund. Obrisala si je solzo, ki je drsela po licu in si zbistrila misli ter odgnala letenje. Dvignila je glavo in splezala nazaj v sobo.



You're bacisally a stranger to me, yet i can't stop thinking about you.

četrtek, 5. maj 2011

Go ahead, replace me with her, everyone else, dose eventually.

Že ves dan imam občutek, da ne nekaj duši, težko diham in zdi se mi da je zrak okoli mene pregost. Ne morem ga vdihniti v pljuča ne da bi ob tem začutila ostre bolečine v le teh.


I need to stop being so emotional about everything.

Želim si, da bi imeli ljudje v svojem telesu gumb. Gumb z katerim bi lahko odklopili vsa čustva in občutke. Ko bi se želeli, da preprosto nebi ničesar čutili bi pritisnila nanj in vse bi izginilo. Ostali bi le mi in naša pojava.


Imela je sanje in bila je resničnost. Vendar sanje so neprestano prevladale nad njenim svetom, resničnost se ji je zdela neresnična, ko pa je imela sanja, ki so presegale vsa njena pričakovanja. Vedno, ko je imela čas je ušla v njih.


2 week, 2 week was all i took, 2 week for me to fall for you.

http://www.youtube.com/watch?v=St9YWSFe4Uo&feature=related

torek, 3. maj 2011

To live would be an awfully big adventure.

Obožujem popoldneve kot je bil današnji. Ko sem sama doma Neli dovolim, da pride v mojo sobo in se namesti na postelji. In med tem, ko se jaz učim grize, praska in liže mojo roko.


Ker je do mojega 17. rojstnega dneva še točno en mesec in ker sem našla popolno torto za mene.


Zbudil jo je dotik njegove roke na njenem licu in sončni žarki, ki so uhajali skozi premalo zagrnjeno zaveso. Umirila je dihanje se prevalila na bok tako, da je bila njena glava obrnjena proti njemu in počasi kot, da bi se bala odprla oči. Slika, ki se ji je prikazala pred očmi je bila prečudovita. Njegovi lasje so bili razmršeni in njegove oči so bile sinje modre, takšne kakršno je poletno nebo in koža je bila obsijana z soncem. Dvignila je glavo svoje ustnice prislonila na njegove in se z telesom privila ob njegovega. Poljuba je bilo konce in na ustih se ji je narisal nasmeh eden tistih iskrenih. In prvič po daljšem času se je počutila srečno.


I love it when boys say ' Don't i get a hug? '


V trenutku ko je začelo deževati je z sebe slekla nogavice in odvrgla odejo v katero je bila ovita ter stekla na vrt. Dežne kaplje so padale na njeno telo in ona se je vrtela okoli svoje osi z rokami v zraku. Počutila se je tako brezskrbno, svobodno. Bilo ji je vseeno, če se bo prehladila in zbolela, ni se zmenila za mraz ki je zbadal njeno telo.




ponedeljek, 2. maj 2011

And i'm like fuck you, and fuck her too.

Praznina. Toliko stvari je za povedati, vendar v mojih mislih je ena sama praznina.

Ravnokar sem prišla domov iz kina. Nekako sem izkoristila še zadnji prosti trenutek preden se ponovno vržem v knjige in učenje. In mimo grede Fast Five je totalno vreden ogleda.
Počitnic je konec in čakata nas še dobra dva mesece. In resnično upam, da bo samo kemija ostala na seznamu za popravca. Kar pa se tiče počitnic so bile resnično najboljše do sedaj.



The past can't be changed, forgotten, edited or erese. It can only be accepted.

Resnično, pa vendar nas tega v življenju ne naučijo. Naučijo nas ljubit, kako iti naprej, pozabiti preteklost in jo preprosto zbirsati kot, da nikoli nebi obstajala. Vandar nikoli nas ne naučijo kako se z njo spopasti.


Feels great when you ignore me.

Neprestano si govorim, da je tako mogoče še najbolje, ker vem, da bi se na neki točki jaz umaknila in se zaprla za zdi, ki sem si ga ustvarila. Zid ki je zgrajen z razlogom. Vandar neprestani mislim kako bi stvari lahko bile če tega zida nebi bilo.


http://www.youtube.com/watch?v=KtNYA4pAGjI&feature=relmfu