sobota, 21. april 2012

At the end of the day all we have si who we are.

One morning i saw that look in her eyes again. Not sad, just empty.

Čeprav je bilo njeno telo izmučeno in je bilo vse kar si je želela topla postelja in dolg prijeten spanec, se je oblekla in se z prijateljicami odpravila v noč. Hotela je, da bi bila ta noč njena, hotela je, da bi se končno počutila dobro in zaželeno. Hotela je čutiti naval adrenalina v svoji krvi in se prepustiti ritmu glasbe. Hotela je da bi se ponovno počutila živo. Noč se je kljub utrujenosti, ki jo je čutila začela dobro. Ko so prispele v klub so oddale svojo garderobo in odhitele na plesišče. Svojemu telesu je pustila,da se je gibalo v ritmu glasbe. Želela si je biti opažena, želela si je da bi se za tistih nekaj trenutkov počutila živo.


She lived in the real world, but died in ker made up one.

Nekoč je nekje slišala zgodbo, ko je nek star mož svojemu vnuku pripovedoval zgodbo, da je v vseh nas živita dva volkova, ki med seboj neprestano bijeta bitko za obstoj. Eno je zlobno, in preživlja se z jezo, lažjo, ljubosumjem in egom. Drugo je dobro, živi od sreče in radosti, od ljubezni. Fant je premišljeval o zgodbi in starega moža vprašala katero na koncu dobi bitko. In stari možak mu je odgovoril, da tisti, ki ga hrani.

Včasih si je želela, da bi poznala pravi vzrok, vzrok za vse njene težave, vso njeno jezo, žalost in depresijo. Nihče ji nikoli ni zlomil srca, kajti nikoli jim ni dovolila, veliko rajši ga je zlomila ona preden je bilo prepozno. In nikoli ni bila kot večina današnjih najstnic, da bi se pretirano obremenjevala z svojim zgledom. Pa vendar je bilo nekaj globo v njen tako zelo uničeno. Besede niso znale opisati njenega počutja in z vsem srcem si je želela, da bi ga lahko. Zdelo se ji je da je ujetnica sama sebe, počutila se je, kot da bi bila njena duša ujeta.. In vse kar je imela so bile sanje, kajti sanje so bile njena resničnost.

Ni komentarjev:

Objavite komentar