ponedeljek, 17. oktober 2011

Delete all memories and live.

Navidez, se mi je zdelo, da sta srečna ko si bil v njuni bližini si lahko čutil njuno toplino in ljubezen. Pa vendar se je pod površjem skrivalo več, veliko več. Zavidala sem ji, v tistem malem trenutku sem ji zavidala toplino in ljubezen pa čeprav je bila le delna. Zavidala sem ji čustva, občutke. Od nekdaj se mi je zdela nekaj posebnega vse v zvezi z njim je občutila tako močno, kot da življenja pred in po njem nebi bilo. Zavidala sem ji moč in zaupanje, ki ga je imela vanj vedno četudi jo je prizadel.


Being a person is getting too complicated.

Vedno ga je opazovala z tistim zavidanje v očeh, z hrepenenjem, da bi bila lahko del tistega kar česar se je vedno tako oklepal tako se je vsaj zdelo. Vsako jutro ga je videla stati na postaji, na istem mestu v istem položaju vsak dan znova. Noge, ki so bile tesno skupaj so delovale kot, da jim nikoli nebi dovolil da naredijo korak po svoje in roke, ki so bile spuščene ob telesu so delovale mrtve. Glava je bila visoko dvignjena in oči so zrle nekam v daljavo. Na trenutke se je zdelo, kot da opazujejo nekaj kar je vidi samo on, kot da opazuje svet za katerega ve samo on, kateri ga naredi srečnega in mu daje moč da vztraja.


She just didn't feel.

Tista tiha eleganca jutra, ki ji je vedno znova vzela sapo, ji je tokrat ni zdelo se je, kot da je vse skupaj samo še eno jutro, premrzlo, pretemno in prepusto. Zaprla je oči globoko vdihnila in sama sebe poskušala prepričati, da je dobro da so stvari v najlepšem redu. A globoko v sebi je vedela da ni. Sanje ki so bile nekoč nekaj za kar je živela so bile sedaj le še bežni spomini. Čustva ki jih je nekoč občutila tako močno, vedno znova so se zdela pozabljena. Pozabila je kako se prepustiti čustvom, pozabila je sanje. In želela si jih je nazaj kajti dnevi brez njih so bili pusti kot jutra ki niso bila več kar so nekoč bila. Z enega tistih papirnatih lončkov z jutranjo kavo je srknila požirek tople, sladke tekočine in odvrgla cigaretni ogorek. Še eden tistih globokih vdihov in izdihov in pripravljena je bila na nov dan z nasmehom, ki se je vsem samo njej samo zdel pristen.


"She has got so much love in her heart. But the thought of letting it out, showing how much she cares, scares her to death."

Ni komentarjev:

Objavite komentar