nedelja, 27. januar 2013

But seriously let's make out.

I have to walk away from you, for me.

Razmišljala sem o njem pri zajtrku, in o tem kako je bil vedno lačen, vendar nikoli ni ničesar pojedel. In na veliko različnih načinov me je to spomnilo na sebe in na to kako se spopadam z ljubeznijo. Sestradana sem po njej, a tudi če jo imam točno pred sabo in si moram samo dovoliti jo vzeti, si nebom dovolila. Ostala bom lačna, ker je tako lažje kot pa se kasneje ukvarjati se z posledicami.

Vedela sem, da bi morala že dolgo časa nazaj potisniti na stran vsa ta čustva, ki so me preplavila vedno znova in znova, ko sem ga zagledala. Vendar po drugi strani sem se tako močno oklepala tega čustva, da je z časom postal del mene, del mojega srca. In resnično nisem vedela kako naj ga pustim za sabo, ko pa sem se ga oklepala z vsem svojim bitjem, in čeprav sem si ga večino časa želela pustiti za sabo se nikoli nisem resnično pripravila na to, da ga bom.



nedelja, 20. januar 2013

In order to understand, i destroyed myself.

The trouble with fiction is that it makes too much sense. Reality never make sense.

Ne mislim, da me imajo ljudje radi. Radi imajo različice mene za katere sem se odločila, da jim jih pokažem. Preproste stvari, dele mene katere je lahko imeti rad. In zadnje čase se v moji glavi vse večkrat pojavi vprašanje, ko do imel rad tiste zmešane stvari na mene. Kdo bo imel rad dekle, ki ne more nehati jokati in zgubi nadzor nad svojo jezo in trmo. Dekle, ki je včasih brez pravega razloga tako zelo na tleh, da nima noči niti za to, da bo vstala iz svoje postelje. Nekoga, kot sem jaz, ki porivam od sebe vse, ki gojijo čustva do mene. Kdo bo imel rad pošast v meni.


And sometimes you just have to forget about the person you once loved and move on.

"Na lestvici od 1 do 10, kako zelo zaljubljena si bila?" pogledala ga je, kot da prvič vidi njegov obraz in z otožnim glasom odgovorila. " Ne moreš, povedati kako zelo si zaljubljen, ali si bil, obstaja samo to, da si ali pa nisi. " In tisti trenutek je spoznala, da ga je ljubila dovolj, da bi zanj snela zvezde z neba in da ji on te ljubezni nikoli ni bil pripravljen vračati. Vedela je, da bo težko, ga ne imeti rada, ampak sedaj je razumela, da ji nikoli ni bilo usojeno, da ga obdrži v svojem življenju. Razumela je, da je bil on del njenega življenja samo zato, da jo je naučil kako zapustit preden biti zapuščen.